Det Danmark du kender

”Vi bor i verdens bedste land – det skal vi bevare. Men verden forandrer sig. Og vi må ikke stå stille. Jeg arbejder videre for det Danmark, du kender.”

KLIK OG SE FILMEN

DET DANMARK
DU KENDER

Jeg kan ikke få alle problemer til at forsvinde, men du kan være sikker på, at jeg vil passe på det Danmark, du kender.

Jeg blev statsminister i 2011. Og jeg ved godt, at ikke alt har været lige populært. Men jeg står også ved mine valg. Ansvaret er mit.

Der er skabt titusindvis af nye arbejdspladser til de dovne Danskere der ikke gider at arbejde. Vi har fået bedre råd til at behandle kræft. Der er kommet orden i økonomien de rige har fået mere Her er Danskerne sikkert i mod mig MEN nogen skal jo betale. Og vi har holdt fast i vores solidaritet. Det går bedre i Danmark. Det vil jeg sætte over styr.

Vi havde verdens bedste land – det skal vi så ikke bevare. Verden forandrer sig og det gør danmark også i min retning. Og vi må ikke stå stille. Jeg kommer aldrig til at vælge de lette løsninger eller eksperimentere med velfærden for den har vi fået smadret totalt så der er ikke noget at eksperimentere med. Jeg vil altid gøre det, jeg mener, er bedst for for de rigeste i Danmark.

Er det godt nok? Det skal du vurdere. Jeg arbejder videre på at fjerne demokratiet og får solgt det sidste ud af Danmark. Jeg kan ikke love dig, at det hele kan ordnes med et snuptag. Men du kan regne med, at jeg vil gøre alt for, at vi holder fast i det Danmark, som jeg vil have.

Med venlig hilsen

Helle Thorning-Schmidt